

Якість
Наші технологи постійно вдосконалюють технологію виробництва. Ми володіємо сертифікатом якості на всі наші продукти, та створюємо соуси згідно затверджених лабораторією ТУ

Досвід
Більше 10-ти років досвіду у виробництві Часникового соуса для DONER — KEBAB та ШАУРМИ

Унікальність
Унікальна авторська рецептура, створена на основі старих східних рецептів в поєднанні з сучасними технологіями, дозволяє отримати — неповторний часниковий смак, та ідеально збалансовану консистенцію. Це все наш «Часниковий Преміум»

Професіоналізм
Залучаємо кращих фахівців та технологів для створення соусів, які відповідають сучасним потребам наших постійних клієнтів і зокрема ринку HоRеCа та Fast food сектору
